Sağlıklı Yaşam İçin Hastalıkları Öğreniyorlar

Karşıyaka Belediyesi’nin koruyucu ve önleyici sağlığa yönelik etkinlikleri bilgilendirme toplantılarıyla devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün...

Karşıyaka Belediyesi’nin koruyucu ve önleyici sağlığa yönelik etkinlikleri bilgilendirme toplantılarıyla devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Kent Hastanesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği Karşıyaka Sağlık Bilgilendirme toplantılarının ilkinin konusu “Kabızlık Nedenleri ve Tedavisi” oldu.

Hastalıkların erken teşhisi ve tedavi yöntemlerinin ele alınacağı “Karşıyaka Sağlık Bilgilendirme” toplantıları 8-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Karşıyaka Belediyesi Hizmet Binası’nda 3 gün sürecek toplantıların ilkinde, Kent Hastanesi Gastroentoloji Uzmanı Dr. Bülent Şengül kabızlık nedenleri ve tedavi yolları hakkında bilgi verdi. Yapılan bilimsel araştırmalarda, kabızlık probleminin erkeklere oranla kadınlarda 2-3 kat daha fazla görüldüğüne dikkat çeken Dr. Şengül, doğru beslenme, yeterli su tüketimi ve günlük tuvalet alışkanlığının önemli olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen “Karşıyaka Sağlık Bilgilendirme” toplantılarının “Duyma Bozuklukları” konulu ikincisi bugün saat: 14.00’de Belediye Hizmet Binası’nda yapılacak. 10 Mayıs Cuma günkü toplantının konusu ise, hemoroit olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: