"Sağlıklı Yaşam İçin Spor Etkinlikleri" başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Sağlıklı Yaşam İçin Spor Etkinlikleri", havaların ısınmasıyla yeniden başladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Sağlıklı Yaşam İçin Spor Etkinlikleri", havaların ısınmasıyla yeniden başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 2004 yılında 2 bölgede başlatılan etkinlikler bu yıl 23 bölgede bin 500 vatandaşın katılımıyla yapılmaya başlandı.

Uzmanlar nezaretinde yapılan spor etkinliklerinde vatandaşlar, parklarda spor yapmanın keyfine varacak.

Etkinliğe katılarak spor yapma imkanı bulan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin spor etkinliklerinden memnun olduklarını belirterek, Başkan Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Etkinlik sayesinde daha sağlıklı ve zinde kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Obezitenin yaygınlaştığı bir dönemde uzmanlar eşliğinde spor yapma imkanı buluyoruz. Belediyemizin bize sağladığı bu imkandan çok memnunuz. Arkadaşlarla müzik eşliğinde spor yapıyoruz. Tüm bayanları parklarda etkinliğe katılmaya davet ediyoruz" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz