Sağlıkspor U 19 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Muğla'ya Gitti

Aydın'da U 19 ligi karşılaşmalarında 13 galibiyet, 1 berqaberlik ve 1 yenilgi alarak büyük başarı...

Aydın'da U 19 ligi karşılaşmalarında 13 galibiyet, 1 berqaberlik ve 1 yenilgi alarak büyük başarı gösteren Sağlıkspor U 19 takımı Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağı için Muğla'ya gitti. 6 takımın mücadele edeceği Muğla'da birinci olmayı amaçlayan kırmızı-beyazlı ekip, Muğla'da birinci olarak bir sonraki aşamaya geçmek istiyor.

Grup kuralarında Isparta Gülcüspor ve İzmir Atillaspor ile eşleşen Sağlıkspor, bugün 17.00'de Isparta Gülcüspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi yola çıktı. Kırmızı-beyazlılar ilk olarak Ispartalı rakibini mağlup ederek grup finali oynamak istiyor. Sağlıkspor'un genç antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada, Muğla'da Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, "İlk olarak yarı finallere gitmek istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Altyapımıza güveniyoruz" dedi. Kırmızı-beyazlı kafilede yöneticilerden Muhsin Ovalı'da yer aldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, U 19 Türkiye Şampiyonası 24 ilde bugün yapılacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: