SAGRA'dan Fındıklı Dondurma

Sanset SAGRA Gıda Ordu Şube Müdürü Teoman Önsel, "Çikolata ve tadelle ürünlerimizin ardından başta fındıklı olmak üzere dondurma çeşitlerini de

Sanset SAGRA Gıda Ordu Şube Müdürü Teoman Önsel, "Çikolata ve tadelle ürünlerimizin ardından başta fındıklı olmak üzere dondurma çeşitlerini de vatandaşlarımızın lezzetine sunduk" dedi.

Önsel, bir süre önce Sanset bünyesinde bulunan SAGRA tarafından üretilen dondurma çeşitlerinin tanıtımını fabrika önünde gerçekleştirdi.

Sanset SAGRA'nın artık dondurma sektöründeki yerini aldığını belirten Önsel, "Uzun bir çalışmanın ardından dondurma çeşitlerimizi değerli tüketicilerimizin beğenisine sunmaya başladık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başta fındıklı olmak üzere, cevizli, fıstıklı ve sade olarak üretilen dondurmaların kısa bir süre içinde Türkiye'nin bütün bölgelerinde satışa çıkarıldığını ifade eden Önsel, özellikle fındıklı dondurmanın fındığın iç tüketimine katkı sağlayacağına inandıklarını vurguladı.

Önsel, şöyle devam etti:

"Fındık bölgenin tek geçim kaynağı olan bir üründür. Biz de Sanset SAGRA firması olarak fındığı hatırı sayılır derece kullanıyor ve işliyoruz. Dolayısıyla fındık tüketimine gerçek anlamda çok büyük katkılarımız vardır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Fındıklı dondurma çeşitlerimizin üretilmesiyle bu katkımızın daha da artacağına inanıyorum. Fındık gibi lezzetli bir ürünün dondurmanın içine girmesi çok çok önemlidir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: