Sahadaki Gerginlik Koridorlara Yansıdı

Kayserispor ile Mersin İdman Yurdu takımları arasında oynanan maç esnasında yaşanan gerginlik koridorda da devam...

Kayserispor ile Mersin İdman Yurdu takımları arasında oynanan maç esnasında yaşanan gerginlik koridorda da devam etti. İki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışmalar kulüp yöneticilerinin müdahalesiyle büyümeden engellendi.

Kayserispor ile Mersin İdman Yurdu takımları arasında oynanan maç Kayserispor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Çok sayıda sarı kart ve bir kırmızı kartın çıktığı maçın bazı bölümlerinde yaşanan tartışma nedeniyle oyun durakladı. İki takım oyuncularının sert futbol oynaması nedeniyle kısa süren sakatlıklar yaşandı.

Reklam
Reklam

Maçın ikinci bölümünde Mersin İdman Yurdu takımı oyuncuları dışarı çıkan topların, görevli çocuklarca geç futbolculara verildiğini ileri sürmesi ise başka bir tartışma nedeni oldu. Kayserisporlu futbolcuların taç atışını geç yapması ise Burhan, Ben Yahıa ve Culıo’nun sert tepkisine neden oldu. Bu olayların yaşandığı sırada Culıo ikinci sarı kartla birlikte kırmızı kart gördü.

88. dakikadan sonra maçı 10 kişi tamamlayan Mersin İdman Yurdu rakibine 2-1 mağlup oldu. Maç bitimi Kayserisporlu futbolcular taraftarlarıyla birlikte sevinç yaşadı. Soyunma odasına geç giden takım oyuncuları, koridorda bekleyen Mersin İdman Yurdu takımı oyuncularıyla bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşadı. Kulüp yöneticilerinin müdahalesiyle futbolcular soyunma odasına götürüldü. Olaylar büyümeden engellenmiş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: