Şahbaz: Başarısız Da Olsa Ersun Yanal’ın Arkasındayız

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, takımın Süper Lig’de oynadığı ilk iki maçı mağlubiyetle kapatmasına yönetim...

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, takımın Süper Lig’de oynadığı ilk iki maçı mağlubiyetle kapatmasına yönetim kurulu olarak üzüldüklerini söyledi.

Cuma günü deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının Eskişehirspor camiası için hayati öneme sahip olduğunu belirten Şahbaz, Ersun Yanal ve teknik heyetin arkasında olduğunu söyledi. Şahbaz, Teknik Direktör Yanal’ın kendi performansını ve bilgi birikimini artık göstermesi gerektiğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in ilk iki haftasında oynadığı Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarını kaybeden Eskişehirpsor, kötü gidişata bir türlü dur diyemiyor. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz’da basın toplantısı yaparak takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Ligde oynadıkları iki maçtan beklenmedik sonuçlarla karşılaştıklarını söyleyen Şahbaz, 31 Ağustos Cuma günü oynayacakları Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının kendileri için hayati öneme sahip olduğunu belirtti. Şahbaz, “Artık 3 puanı almak istiyoruz. Sadece futbolcular ve teknik heyet değil yönetimiyle bu maçı istiyoruz. Eskişehir için camia için ve Eskişehirspor taraftarı için istiyoruz.” dedi.

ERSUN YANAL İLE YOLA DEVAM

Son dönemlerde yönetim ve taraftar arasında sıkıntı yaşayan Ersun Yanal hakkında da değerlendirmelerde bulunan Basın Sözcüsü Şahbaz, yönetim kurulu olarak Ersun hocanın arkasında olduklarını belirtti.

Teknik Direktör Yanal ile uzun vadeli plan içerisinde olduklarını kaydeden Şahbaz, “Biz eksikleri, hataları ve yanlışları olmasına rağmen bu teknik heyetin arkasında olan bir yönetim kuruluyuz. Evet başarısızız ama yönetim biziz. Teknik heyet de Ersun Hocanın başında bulunduğu bir heyet. Dolayısıyla bu heyetle yolumuza devam edeceğiz. Bizim derdimiz kalıcı olan, ilk 4 ve şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak istiyoruz. Bizim için en uygun hoca Ersun Yanal. Hocamızın, daha taraftara ve yönetime potansiyelini göstermediğine inanıyoruz. Biz Ersun Hoca’nın kalitesini ve bilgi birikimini camia ile paylaşması gerektiğine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

5 EYLÜL’E KADAR BİR FORVET ALACAĞIZ

Sezon öncesi UEFA Avrupa Kupası eleme turu maçları ve yönetim kurulu olarak bütçe sıkıntısı yaşamaları nedeniyle transferde eksik kaldıklarını açıklayan Şahbaz, sağ bek sorununu Akaminko ile istedikleri fiyatta tamamladıklarını söyledi.

Başkan Halil Ünal’ın da istediği yerli santrafor arayışlarına da tüm hızıyla devam ettiklerini kaydeden Şahbaz, “Transfer sezonunun bitimine kadar kesinlikle bir santrafor alacağız. Elimizde şuan 4 alternatifimiz var. 5 Eylül’e kadar da bunu bitireceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: