Şahbaz: Eskişehirspor Oyuncularından Ve Teknik Heyetinden Memnunuz

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, yönetim kurulu olarak oyunculardan ve teknik heyetten memnun olduklarını söyledi....

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, yönetim kurulu olarak oyunculardan ve teknik heyetten memnun olduklarını söyledi. Kulüp olarak ele aldıkları yeni yatırımlar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Basın Sözcüsü Şahbaz, yeni stadyumun mart ayında temellerinin atılacağını, basketbol ve voleybolda Eskişehirspor adına iki takımın kurulacağını ve mayıs ayında Eskişehirspor tarihini anlatacak bir müze kuracaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla geçen Eskişehirspor’da yüzler gülüyor. Ligde 32 puanla 5. sırada bulunan Siyah-kırmızılı takım, ilk dört içerisinde bulunan takımların peşini bırakmıyor. Önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor, antrenmanlarında iki günlük iznin ardından tesislerde başlıyor.

Reklam
Reklam

Eskişehirspor Basın sözcüsü Erdal Şahbaz da basın mensupları ile bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Son oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasındaki futbolun Eskişehirspor taraftarlarını özlediği futbol olduğunu belirten Basın Sözcüsü Şahbaz, “Yedi haftadır o düzeyde futbol oynayamıyorduk. Gençlerbiliği ile oynadığımız maçta takım kendisi gibi oldu. Dolayısıyla skoru almakta çok zor olmadı. Bu açıdan tekrar Eskişehirspor takım ruhu olma eğilimi içinde hareket edecek olursak, Kayserispor maçında ve deplasmanda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bizim için önemli olacağını ve alabileceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

YENİ STADYUMUN TEMELİ MARTTA ATILACAK

Yeni stadyum ihalesi gerçekleştiğini ve bir aylık askı süresinin de dolmak üzere olduğunu kaydeden Basın Sözcüsü, mart ayının üçüncü haftasına doğru yeni stadın temellerini atacaklarını bildirdi. Şahbaz, “Temel atma hazırlığı yönetim kurulu olarak çalışmaları hızlandırdı. Önümüzdeki mart ayı içerisinde yeni stadın temelini atacağız. Burada hem Başbakanımızın ve Spor Bakanımızın zamanlaması da önemli. Onlara da bağlı olmak kaydıyla temel atmayı hedefliyoruz.”şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

ESKİŞEHİRSPOR MÜZESİ KURACAĞIZ

Eskişehirspor’un tarihi 1965’lere dayanan güçlü bir kulüp olduğunu vurgulayan Şahbaz, yeni nesillerin kulübün başarılarını unutmaması için bir müze kuracaklarını belirtti. Eskişehirsporlu yönetici, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Futbol anlamında yaptıklarını gelecek nesillere taşınması gerektiğini ve bu dönemde Eskişehirspor’un tarihini bir merkezde görme düşüncesiyle bir müze fikriyatı vardı. Bu fikri hayata geçiriyoruz. Odunpazarı Belediyesi’nin desteği ile tarihi evlerin bir tanesinde müzemizi mayıs ayının sonuna kadar faaliyete geçireceğiz.”

BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI KURACAĞIZ

Eskişehirspor’un bugüne kadar sadece futbol olanında faaliyet gösterdiğini ancak yönetim kurulunun almış olduğu kararla basketbol ve voleybol takımlarını kuracaklarını ifade eden Şahbaz, sözlerini şöyle tamamladı:
Eskişehir’e baktığımız zaman futbol kadar spora olan yatkınlığı da çok fazla. Dolayısıyla, Eskişehirspor çatısı altında hem basketbol hem de voleybol şubesini kuruyoruz. Hedefimi Basketbolda erkek, voleybol da bayan takımı kurmak. Bunun için çalışmalar başlayarak şube sorumluları belirlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: