Şahbaz: Galatasaray Maçından Puanla Dönmek Istiyoruz

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, son haftalarda takım ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi....

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, son haftalarda takım ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında oynanan oyunun gelecek maçlarda da devam edeceğini belirten Şahbaz, “Galatarasay’dan da puan ve puanlarla dönerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. 18 kişilik takım kadrosuyla Eskişehirspor puan alacak kapasitededir.” dedi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Atatürk Stadyumu’nda düzenlediği haftalık basın toplantısında, Eskişehirspor Yönetim Kurulu olarak takımın gösterdiği performansının umut dolu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

“Takımımızın performansı son ilk iki haftadan sonra çıkışının devam etmesi bizi memnun etmekte.” diyen Şahbaz, önceki hafta oynanan Kayseri maçında şanssız olarak kaybettiklerini ifade etti. Şahbaz, “Takım ruhunu yaşatma anlamında Eskişehirspor çok iyi bir yolda. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da son dakikalara kadar yansıdı ve 3 puanı aldık. Saha içinde oyunumuz çok iyi gidiyor.” ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynayacakları Galatasaray karşılaşmasında puan ve puanlarla dönmek istediklerin kaydeden Şahbaz, takım olarak bunu başarabilecek kapasitede olduklarını sözlerine ekledi. Şahbaz konuşmasına şöyle devam etti:

“Hazırlıklarımızı devam ediyor. Sezgin dışında eksik oyuncu yok. Cuma günü yola çıkacağız. Galatarasay’dan da puan ve puanlarla dönerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. 18 kişilik takım kadrosuyla Eskişehirspor puan alacak kapasitededir. Eskişehirspor olarak tüm futbolseverlerin memnun ederek iyi bir futbol seyrettireceğiz ve puanlar almaya çalışacağız.”

TFF’NİN KARARI BİZİ MEMNUN ETTİ

Reklam
Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu TFF’nin Eskişehir’de toplantı düzenlemesi hakkında değerlendirmede bulunan Kulüp Sözcüsü Şahbaz, toplantıyı Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal’ın Kulüpler Birliği Başkanı olması nedeniyle iki kurumun buluşması olarak değerlendirdiklerini söyledi. Şahbaz şöyle dedi:

“Toplantı, Eskişehirspor’un gösterdiği performans ve Eskişehirspor’un kente kattığı değer anlamında önemli. TFF uzun zamandır kendi merkezinin dışında toplantı yamıyor. Bu yüzden aldığı karar bizi memnun etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: