"Sahibim Olur Musun" Projesi

Kocaeli Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde "sahibim olur musun" başlığı altında yayınlanan ilanlar sayesinde, evsiz sokak hayvanları

Kocaeli Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde "sahibim olur musun" başlığı altında yayınlanan ilanlar sayesinde, evsiz sokak hayvanları sahiplendiriliyor.

Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, "Her canlı eşit doğar ve her canlı özgür yaşama hakkına sahiptir" sloganı ile başlattığı "Ücretsiz Hayvan Sahiplendirme" uygulaması kapsamında, vatandaşların çevresinde tespit ettiği bakıma ve sahiplenilmeye muhtaç başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili ilanları, hayvanının resimleri ve bilgileri ile birlikte web sayfasında yayınlıyor.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin "Kedi Köpek Barınağı"ndaki hayvanların fotoğraf ve bilgileri de bu bu bölümde ilan olarak yayınlanıyor.

Vatandaşlar beğendikleri hayvanları buradan bakarak seçip uygun görülmesi halinde söz konusu hayvana ücretsiz sahip olabiliyorlar.

Yardıma gereksinimi olan evsiz sokak hayvanlarına ait ilanların yayınlanmasını isteyenlerin, hayvanlara ait fotoğraf ve bilgileri kocaeli@ormansu.gov.tr elektronik posta adresine göndermeleri, ya da "(0262) 312 11 44 - 312 11 39" numaralı telefonlardan bilgi almaları istendi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: