Sahibine getirdiği kartla 454 TL kazandırdı! Evcil hayvanının ağzında piyango biletini görünce inanamadı... Hırsız kedi turnayı gözünden vurdu

İngiltere'nin Cornwall kontluğunda bulunan Penzace bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki Megan Christian isimli bir kadın evcil hayvanının sık sık dışarıdan getirdiği ürünlerle şaşkına dönüyor. Son olarak 'Monkey (Maymun)' adını verdiği kedisi bir kazı kazan kartıyla eve geldi. Christian kedisinin ağzından kartı aldığında ise 10 sterlin (454 TL) kazanç olduğunu fark edince şaşırdı.

MYNET|DIŞ HABERLER İngiltere'nin Cornwall şehrinde yaşayan 33 yaşındaki Megan Christian, 1 yaşındaki Monkey adındaki kedisinin sık sık komşularından birtakım ürünler çalarak eve getirmesine alışkındı.

Kedisinin daha öncesinde bir paket kahve, fast food menülerinden yemekler ve çeşitli ev ürünleri getirdiğini ifade eden Christian son olarak Monkey'in ağzında bir kartla gelmesiyle kısa süreli bir şok yaşadı. Çünkü kedinin ağzında bir kazı kazan kartı bulunuyordu.

Kedisinin ağzında bir kazı kazan kartı gördüğünde şaşırdığını söyleyen Christian, "Kazı kazan kartını eve getirdiğinde inanamadım. Üstelik kazanan bir kazı kazan kartıydı. 10 sterlin kazadım" dedi.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: