Şahikalı Bayan Velilerden Huzurevi Ziyareti

Şahika Eğitim Kurumları'na bağlı Rize Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrenci anneleri, Fındıklı ilçesindeki...

Şahika Eğitim Kurumları'na bağlı Rize Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrenci anneleri, Fındıklı ilçesindeki Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti.

Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ziyarete Okul Müdür Yardımcısı Eyüp Kaya, okulda görevli bazı öğretmenler, okulda eğitim gören öğrencilerin anneleri ve öğrenciler katıldı. Ziyaretçilere, Merkez Müdürü Abdullah Yıldırtan da eşlik etti. Huzurevinde bulunan 47 yaşlıya tek tek ziyarette bulunan bayan veliler, huzurevi sakinlerine çiçekler ve hediyeler verdi. Okul öğrencileri de yaşlıların ellerini öperek sohbet etti. Ziyaretler esnasında bazı velilerin, yaşlıların anlattığı hikayeler karşısında gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Ziyaret sonunda merkezde bulunan yaşlılarla ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonrası açıklama yapan veliler, Yaşlılar Haftası nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini, yaşlıların gösterdiği ilginin de güzel olduğunu ifade etti. Veliler, şunları ifade ettiler: "İlerleyen yıllarda bizler de yaşlanacağız. Kabristanlık ve yaşlıları ziyaret etmemiz gerekiyor. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Yaşlılarımızı yaşarken yalnızlığa itmememiz gerekiyor. Bu bilinçle yaptığımız ziyaretin amacına ulaştığını düşünüyoruz. Onlara güzel bir gün yaşatabildiysek bundan büyük mutluluk duyacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: