Şahikalı Öğrenci 100 Temel Eserde Türkiye Birincisi Oldu

Şahika Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Feyzanur Arıcı, 5. Ulusal...

Şahika Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Feyzanur Arıcı, 5. Ulusal 100 Temel Eser Okuma Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu.

Okul Müdürü İsmail Akgül, yaptığı açıklamada, kurumlarının eğitim başta olmak üzere birçok alanda başarı sağladığına dikkat çekerek, “11 Mayıs’ta yapılan 5. Ulusal 100 Temel Eser Matematik Yarışması’nda okulumuzu temsil eden Feyzanur Arıcı isimli öğrencimiz Türkiye birincisi olmuştur. Aynı yarışmada okulumuz takım kategorisinde de Türkiye birinciliği elde etmiştir. Yarışmalara 65 ilden bin 141 öğrenci katıldı. Tüm rakiplerini geride bırakarak bizlere bu gururu yaşatan öğrencimizi kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Akgül, şöyle devam etti: “Okumanın ve okutmanın önemini bilen ve bu uğurda canla başla çalışan okulumuz çalışanları gayretlerinin boşa gitmediğinin sevincini yaşıyor. Daha önceki senelerde de Türkiye dereceleri alan okulumuz başarısının tesadüfi olmadığını bu sene Türkiye birincisi olarak kanıtladı. 5 aylık bir çalışmanın ardından gelen bu birincilik düzenli çalışma ve inancın eseridir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: