Şahikalı Öğrenci Türkiye Ikincisi

Şahika Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Emirhan İlhan, 9. Ulusal...

Şahika Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Emirhan İlhan, 9. Ulusal Matematik Yarışması’nda (UMY) gümüş madalya alarak Türkiye ikincisi oldu.

Okul Müdürü İsmail Akgül, Ankara Samanyolu Eğitim Kurumları tarafından geçtiğimiz hafta yapılan yarışmaya 71 ilden 350 okul ve bin 100 öğrencinin katıldığını hatırlattı.

Akgül, okullarından yarışmaya katılan 7’nci sınıf öğrencisi Emirhan İlhan’ın gümüş madalya alarak Türkiye ikincisi olduğunu söyledi. Akgül, “Yarışmalarda 10 altın, 20 gümüş ve 30 bronz madalya dağıtıldı. Öğrencimiz aldığı gümüş madalya ve Türkiye ikinciliği ile bizleri gururlandırmıştır. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: