Sahil Güvenlik, Karadeniz'de kaybolan genci arıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde serinlemek için girdiği Karadenizde kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.Belediye Plajı'nda dün öğleden...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde serinlemek için girdiği Karadenizde kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.
Belediye Plajı'nda dün öğleden sonra serinlemek için girdiği denizde kaybolan Hasan Canalır'ı bulmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Bartın'dan gelen Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar gencin kaybolduğu alanda arama yapıyor. Sahil güvenliğe bağlı bir büyük botta arama çalışmalarına katılıyor. Karasu Belediyesi'nce görevlendirilen cankurtaranlarda jetski ile sahil boyunca kayıp genci arıyor.
Canalır'ın çok sayıda yakını da arama çalışmalarını kıyıdan izliyor.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden çalışmak için Sakarya'ya gelen hasan Canalır, hafta sonu izninde serinlemek için denize girmiş. Bir süre yüzen Canalır, dalgalı denizde kaybolmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz