Sahil İlköğretim Okulu, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Özel Sahil İlköğretim Okulu, geçtiğimiz günlerde Ordu genelindeki 5. 6. ve 7. sınıflar arasında yaptığı...

Özel Sahil İlköğretim Okulu, geçtiğimiz günlerde Ordu genelindeki 5. 6. ve 7. sınıflar arasında yaptığı 1. Mat-Fen Olimpiyatı ve Anasınıfları arası 1. Pastel Boyama Şenliği'nde dereceye giren 100 öğrenci, 70 öğretmen ve 35 okul müdürünü ödüllendirdi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan ödül töreninde dereceye giren altın çocuklara, onların öğretmenlerine ve okul müdürlerine ödüllerini Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve programa katılan diğer protokol üyelerinin elinden aldı. Ödül töreni okulun tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisiyle başladı. Anasınıfı öğrencilerinin söylediği şarkı ve oynadıkları halk oyunları gösterisi izleyenlerden tam puan aldı. Yarışmada 1., 2. ve 3. olan öğrencilere, öğretmenlerine ve okul müdürlerine ödüllerini veren Ordu Valisi Orhan Düzgün, "İlimizde faaliyet gösteren Özel Sahil İlköğretim Okulu’nun başarılı öğrencilerin yanında onların öğretmen ve müdürlerinin ödüllendirilmesini memnuniyetle karşılıyor ve manidar buluyorum. Ev sahibi okulun kendi öğrencilerin girmediğini öğrendiğimde bu olimpiyatların ne kadar ciddi olduğunu ve samimi yapıldığını gördüm. Bu çok önemli bir husus. Öğrenciler için matematik fen ve resim derslerini nedenli önemli olduğunu biliyoruz. Bu yarışmada da bu derslere dikkat çekiliyor. Dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerini kutluyor, başarılarını devamını diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Sadi Yanık ise açılış konuşmasında düzenledikleri yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerine ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: