Sahilde cesedi bulunan kadının cinayet zanlısı gözaltına alındı

İzmir'in Karşıyaka ilçesi sahilinde dün (24 Şubat) gece cesedi bulunan kadının, birlikte alkol aldığı kişinin...

İzmir'in Karşıyaka ilçesi sahilinde dün (24 Şubat) gece cesedi bulunan kadının, birlikte alkol aldığı kişinin itmesi sonucu denize düşerek boğulduğu iddia edildi. Polis, olayın şüphelisi olarak, şişe ve çöp toplayan İ.K.'yi gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 46 yaşındaki Sevgi Çalık'ın olay gecesi yanında bulunan bir kişiyle sahilde alkol aldığını ve tartıştığını belirledi. Görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda, tartıştığı kişinin sokaklardan plastik şişe toplayan 40 yaşındaki İ.K. olduğu belirlenerek gözaltına alındı. Zanlının, ifadesinde Çalık ile birlikte sahilde oturup alkol aldıklarını, daha sonra para yüzünden tartıştıklarını, bu sırada yaşanan itişme sonucu dengesini kaybederek denize düşen kadını kurtarmak istemesine rağmen başarılı olamayınca oradan ayrıldığı söylediği öğrenildi. Zanlı İ.K., emniyetteki işlemlerinin ardından, ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz