"Sahiller Sporla Şenleniyor" Projesi

 Abana ilçesinde "Sahiller Sporla Şenleniyor" projesi kapsamında açılan kurslara katılan öğrencilere katılım belgesi verildi.

Abana ilçesinde "Sahiller Sporla Şenleniyor" projesi kapsamında açılan kurslara katılan öğrencilere katılım belgesi verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, Abana Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Abana ve Bozkurt ilçelerinden yaklaşık 200 öğrencinin etkinliklerde bir araya getirildiğini söyledi. Projenin kendileri için çok verimli geçtiğini ifade eden Akbıyık, “Müdürlüğümüz bünyesinde hazırladığımız proje kapsamında çocuklarımızın yarıyıl tatillerini verimli geçirmesini sağladık. Bizim açımızdan da oldukça verimli oldu. Projeyi hafta sonları da sürdürmek istiyoruz. Bu konuda elimizden gelen desteği sunmaya hazırız. İlginizden ve katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Törende protokol üyeleri tarafından öğrencilere katılım, antrenörlere de teşekkür belgesi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz