Şahin, 2012’yi Değerlendirdi

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, amaçlarının Bafra’yı yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve kalıcı...

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, amaçlarının Bafra’yı yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve kalıcı eserler kazandırmak olduğunu söyledi.

Bafra Ali Kale Turistlik Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Şahin, 2012 yılında yapılan çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu. Bafra’da şebeke suyu ile ilgili bir takım yanlış değerlendirmeler yapıldığını belirten Şahin, “Memba sularından daha temiz ve daha kaliteli ve temiz bir suya sahibiz. Son sistemle sağlıklı su üretimi yapıyoruz. Kuşkusu olan çeşmeden bir bardak su alır tahlil ettirir. Bizim bu konuda şüphemiz yok” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye başkanı olduğunda ilk iş olarak borçları yapılandırdığına değinen Şahin şöyle konuştu: “Konuşulmayan çok şey gündeme geliyor, kabuklar kırılıyor. İhalesi yapıldı. Irmak seddesinin bin 300 metre ıslahı yapılacak. Yeni sebze hali ve üniversite ile Kızılırmak’ı şehre katmış bulunuyoruz. Irmak kenarını mesire alanı haline getireceğiz. Bafra’yı ırmakla buluşturuyoruz. Çetinkaya Köprüsü’nün onarım ihalesi yapıldı. Işıklandırma yapılarak güzel bir görünüm kazanacak. Bafra’nın öncelikli sorunlarından bir tanesi de asfalt yol çalışması. Doğalgaz ve elektrik tellerinin yeraltına alınması nedeniyle asfalt çalışmaları ağır gitti. Bafra’nın bir de kanayan yarası sokak hayvanları sorunu vardı. Bunun içinde güzel bir barınak inşaatı başlattık önümüz de ki günlerde hizmete girecek olan hayvan barınağını tamamladık. Sokak hayvanları burada rehabilite edilecek ve küpelendikten sonra doğal ortamlarına salınacak. Coğrafi ve kent birliği sistemleri araç takip uygulamaları ile belediyemize ait tüm araçların takibini yapıyoruz. Bizim amacımız Bafra’yı yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Beni annem belediye başkanı olarak doğurmadı. Ben dönemimde doğru ve kalıcı şeyler yapmak için çalışmalarımı sürdürüyorum. Bir daha seçilir miyim seçilmem mi bu aklımın ucuna gelmez. Buna Bafra halkı karar verir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: