Şahin, 36 spor branşının temsilcilerini dinledi

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 36 spor il temsilcileri ile yaptığı...

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 36 spor il temsilcileri ile yaptığı toplantıda sorun ve istekleri dinledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Spor Şube Müdürü Hamza Çelik, Spor Şefi Gültekin Kavak ve 36 spor branşının il temsilcileri katıldı.

Şahin, spor il temsilcilerinin bölgelerinde spor etkinlikleri geliştirme, lisanslı sporcu sayısını arttırma gibi konularda yoğun bir çalışma dönemine girmelerini istedi. Sporda yaşanan sorunlara çözüm bulma noktasında yeni öneriler sunularak yeni başarılara odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Sorunların çözülmesi talimatı veren Şahin, hizmetlerin takipçisi olduğunu ve daha çok hizmet için işbirliği içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz