Şahin: CHP ve MHP'liler Alara Köprüsü ile siyasi şov yaptı

AK Parti Antalya İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Şahin, geçiş kabulü olmadan CHP ve MHP'li...

AK Parti Antalya İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Şahin, geçiş kabulü olmadan CHP ve MHP'li İl Genel Meclisi üyelerinin geçtiğimiz günlerde Antalya İl Özel İdaresi'nin haberi olmadan Alanya dönüşü köprüyü kendi istekleri doğrultusunda ulaşıma açarak siyasi şov yaptıklarını savundu.

Şahin, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte yaptığı açıklamada, geçiş kabulü olmadan şov yapılarak ulaşıma açılan köprünün Antalya İl Özel İdaresi bilir kişi heyetin tarafından trafiğe kapatıldığını belirten Şahin, CHP ve MHP'lilerin köprüyü AK Parti İl Genel Meclisi üyelerinin kapattırdığı iddialarının ise hem komik hem yalan hem de siyasi etik üzüntü verici olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Milletin vergileriyle yapılan bir köprünün siyasi şov ve gösteri malzemesi yapılmasına karşı olduklarını belirten Şahin, MHP ve CHP'li İl Genel Meclisi üyelerinin artık bu tür ucuz yollu siyaset eylemlerinden bir an önce vazgeçmeleri gerektiğini söyledi. Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Milletimize yapılan bir hizmetin siyasi şovu olur mu hiç. CHP ve MHP'li İl Genel Meclisi Alara Köprüsü'nü kendi istekleri doğrultusunda ulaşıma aşmıştır. Köprünün geçiş kabulü olmadan trafiğe açılmıştır. Açılış içinde AK Parti'li İl Genel Meclisi üyeleri zaten davet edilmedi. 2 parti köprü üzerinde siyasi şovunu yaptı. Ardında da Antalya İl Özel İdaresi bilir kişi heyeti geçiş kabulü olmadığı için köprüde ulaşımı kapattı. Ardında da AK Parti'liler köprüyü kapattılar diye ikinci siyasi gösterilerini konuyu Meclis gündemine taşıyarak yaptıklar. MHP ve CHP'li İl Genel Meclisi üyeleri seçim öncesi bazı köylere yol, köprü, okul ve meydan düzenlemesi yaptıracağız diye köylülere söz vermiş. Yapılmayınca da biz ödenek ayırttırdık, fakat AK Parti'liler engel oldu kara propagandası yapıyorlar. Köylümüz artık 2012 Türkiye’sinde bu türlü ucuz politik söylemlere inanmıyor."

Reklam
Reklam

Şahin, Antalya İl Genel Meclisi'nde AK Parti'nin 32, CHP'nin 26 ve MHP'nin 15 üyesi bulunuyor. MHP ve CHP Antalya İl Genel Meclisi Başkanlığı seçiminde koaliasyon yaparak CHP'li Cavit Arı'yı başkan seçmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz