Şahin, “Erdemlimizi Ak Belediyecilikle buluşturacağız”

Kargıpınarı Belediye Başkanı Kerim Şahin Erdemli’deki Ak Parti’nin büyük kozu.

Kargıpınarı belediye başkanlığı dönemlerinde ilçelere örnek olacak hizmetlere kavuşturan Kargıpınarı Belediye Başkanı Kerim Şahin Erdemli’deki Ak Parti’nin büyük kozu. Özellikle çeşitli siyasi partilere mensup seçmenlerinin desteğini gören Şahin, bütünleştirici yönüyle dikkat çekiyor.

Ak Parti Erdemli Belediye Başkan A. Adayı Kerim Şahin ile konuştuk. Kargıpınarı Belediye Başkanı ve Erdemli Belediye Başkan A. Adayı Kerim Şahin, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Mustafa Sever ile öncelikle Büyükşehiri Ak Belediyecilikle buluşturacağımıza inanıyoruz. Bizlere görev verildiği takdirde Erdemli’den Ak Parti’ye rekor oy sözü vermiştik. Partili partisiz herkes bugünden bizlere desteğini vererek bu sürece katkı koymaktadırlar. Başbakanımız Sayın Erdoğan’ın yerel yönetimlerdeki başarısını herkes bilmektedir. Ak Parti’nin bu alandaki başarıları tartışma götürmez bir gerçekliliktedir. Bizde partimizin bu deneyim ve becerisini ilçemize yansıtmakta kararlıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan hedeflerinin Erdemli’yi Ak Belediyecilikle buluşturmak olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Şahin, şöyle konuştu: “Erdemli her şeyin en güzeline layık ve biz ilçemizi geleceğe sorunsuz yaşanabilir bir ilçe olarak taşımak istiyoruz. Bugüne kadar yürüttüğümüz belediye başkanlığı görevinde yaptığımız hizmetlerle üzerimize düşüneni eksiksiz yaptığımız düşüncesindeyiz. Kargıpınarı’nda yaptığımız hizmetlerimizi Erdemli’ye taşımakta kararlıyız. Erdemli’nin geleceği için Ak Parti’nin belediye yönetimine gelmesi şart ve bizler bu hedefe ulaşmak için her türlü çabayı bugünden ortaya koyuyoruz. Bizlere bu onurlu görev verildiği takdirde sınırlarımızı zorlayarak rekor bir oy ile Erdemlimizi Ak Belediyecilikle buluşturacağımıza inanıyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: