Şahin: Ramazanda gece ziyaretleri çok verimli oluyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Şahinbey Belediyesinin Ramazan ayında uygulamaya koyduğu gece ev ziyaretlerine...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Şahinbey Belediyesinin Ramazan ayında uygulamaya koyduğu gece ev ziyaretlerine katıldığını ifade ederek, “Bu ziyaretler çok verimli ve olumlu geçiyor. Hem insanlarımız incinmiyor hem de birebir görüşme fırsatımız oluyor.” dedi.
Şahin, “Gece yarısı yaptığımız gezilerde ziyaret ettiğimiz ailelerin sorunlarını birebir dinleyerek, çözüm aşamasında ne yapabiliriz diye bakıyoruz. Gezilerimiz gayet olumlu sonuçlar veriyor. Hem insanlarla daha yakından görüşme ve sıkıntılarını dinleme fırsatı buluyoruz hem de vatandaşlarla iç içe olmanın heyecanını yaşıyoruz. Başkanımı böyle bir uygulama yaptığı için tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ve belediye meclis üyeleri ile birlikte gece yarısı ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyor. Vatan ve Ocaklar Mahallesinde gece yarısı yapılan ziyaretlerde 15 ailenin evine misafir olan Şahin ve Tahmazoğlu, ailelere hayırlı ramazanlar dileyerek, çocuklara hediyeler verdiler.
İhtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek gıda yardımları yapıldığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Belediyemizce görevli arkadaşlarımızla birlikte her akşam belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek gerekli yardımları yapıyoruz. Fırsat buldukça bu gezilerimize milletvekillerimizi davet ediyoruz. Onlarda bizleri kırmayarak bu gezilerimize katılıyor ve birlikte gece yarısı evlerine misafir olduğumuz ailelerin sorun ve sıkıntılarını da dinleme imkanı buluyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz