Şahin: Vesayetin bitmesi için AK Parti sandıktan güçlü çıkmalı

AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Türkiye’nin vesayet rejiminden kurtulması için AK Parti’nin yeniden tek...

AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Türkiye’nin vesayet rejiminden kurtulması için AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi.
12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde aday olmayan Mehmet Şahin, yaptığı açıklamada, ekonomik istikrarın, komple kalkınmanın devamının AK Parti’nin sandıktan güçlü çıkmasına bağlı olduğunu ifade etti. Yeni dönemde yeni anayasa çalışmalarına hız verileceğini anımsatan Şahin, şöyle dedi: “Vesayet rejiminin son bulmasını, istikrarın ve büyümenin devamını istiyorsak AK Parti’yi tekrar tek başına iktidara taşımamız lazım. Aday listesine giremeyenlerden AK Parti aleyhine çalışanlar varsa, bu kişilerin yanlış yaptığını söylemek istiyorum. Gaflet içerisinde olmamak gerekir. Malatyalı vatandaşlarım AK Parti’den 6 milletvekilini yüce Meclis’e göndererek kendisine yakışanı yapacaktır. Bu mücadele bir partinin tek başına iktidara gelme mücadelesi değildir. Bu mücadele İttihat ve Terakki’den beri devam eden vesayet rejimine karşı yapılan bir mücadeledir. Kürt-Türk, Alevi-Sünni kavgası çıkartarak ülkeden nemalanan derin güçlere karşı yapılan bir mücadeledir. Demokrasi mücadelesidir. AK Parti’ye çalışmayı insani, vicdani bir görev olarak kabul ediyorum. Yanlış yapanları, aday listesine girmediği için farklı mecralara kayanları uyarıyorum. Lütfen gaflet içinde olmayınız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz