Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu:

Son 4 yılda 3 Milyon 250 bin metrekare asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarını...

Son 4 yılda 3 Milyon 250 bin metrekare asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akdere ve Vatan Mahalleleri’nde yapılan asfalt çalışmalarını yakından takip edip vatandaşların sorunlarını dinleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hedeflerinin yılsonuna kadar 300 bin ton civarında asfalt dökümü gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak belediye bünyesinde kurmuş oldukları asfalt plenti ile asfalt döküm oranını artırdıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Asfalt çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Akdere, Vatan, Kolejtepe Mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu yılki çalışmalarımızda özellikle mahalle bazlı çalışmalar yapıyoruz. Bir mahalleye komple girip asfaltını yenileyip daha sonra diğer mahalleye geçiyoruz. Şu ana kadar Fidanlık, Binevler, Perilikaya Mahallelerimizde çalışmalarımız tamamlandı ve bunun dışında birçok mahallemizde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz asfaltı yenilenmemiş yol bırakmamak. Bu yıl iki koldan gidiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda müteahhit aracılığıyla asfalt çalışmaları yapıyorduk. Geçtiğimiz yıl sonunda kurmuş olduğumuz asfalt plentimiz aracıyla şu an belediyemizin kendi plentinde ürettiği asfaltı da bu işe dahil ederek bu yıl hedefimiz 300 bin ton civarında asfalt dökümünü gerçekleştirmek. Bu, çok ciddi bir rakam Gaziantep bazında. Söylediğim gibi yılsonuna kadarki hedefimiz asfalt ihtiyacı olup da yenilenmemiş mahalle, cadde ve sokak bırakmamak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: