Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu:

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette ortak akıl ile hareket, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

BAŞKANIMIZIN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe genelinde yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. Bundan sonra inşallah bizde kendilerinin desteğini üst düzeyde alacağız. Sorunların ortak çözümü noktasında tarımla ilgili satış sisteminin değişimi ile çok ileri hedeflerimiz var. Bizlerde bu noktada başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız” dedi.

Reklam
Reklam

KARŞILIKLI İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Yeni seçilen Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ticaret borsamız şehrimizin önemli sivil toplum örgütlerinden birisidir. Başkanımıza ve yeni yönetim kurlu üyelerine başarılar diliyorum. Her kurumla olduğu gibi ticaret borsamızla da belediye olarak sıkı bir işbirliği içerisinde olacağız. Yardımcı olacağımız her konuda üzerimize ne düşüyorsa yardımcı olacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: