Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu:

Şahinbey Belediyesi, görevi sırasında bir hasta yakını tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürülen Dr. Ersin Arslan'ın adını parka verecek.

Şahinbey Belediyesi, görevi sırasında bir hasta yakını tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürülen Dr. Ersin Arslan'ın adını parka verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında gerçekleşen Mayıs ayı meclis toplantısı yoklamanın yapılması ve dilekçelerin kabul edilmesinin ardından başladı.

Gündeme alınan 20 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 18 madde oy birliği, 2 madde ise oy çokluğuyla kabul edildi.

Bir hasta yakını tarafından görevi sırasında bıçaklanarak öldürülen Dr. Ersin Arslan'ın adının bir parka verilmesi için meclis üyeleri tarafından meclis başkanlığına öneri verildi.

Reklam
Reklam

Arslan'ın yakınlarının da takip ettiği meclis oturumunda Tahmazoğlu, öneriyi oylamaya sundu. Tüm meclis üyeleri teklifi oy birliğiyle kabul ettiler.

Tahmazoğlu, duyarlılık örneği gösteren meclis üyelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte görevi sırasında şehit edilen Dr. Ersin Arslan'ın adını Binevler Mahallesi'nde bulunan bir parka verme kararı aldık. Doktorumuzun öldürülmesi olayı Gaziantep'i olduğu gibi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Doktorumuza Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bizlerde Şahinbey Belediyesi olarak doktorumuz Ersin Arslan'ın adını böylece bir parkta yaşatarak onun unutulmamasını sağlayacağız."

Tahmazoğlu'na teşekkür eden meclis üyeleri de verilen karardan memnun olduklarını belirtti.

Dr.Ersin Arslan'ın kardeşi Ercan ise meclise katılamayan babasının mektubunu okuyarak Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: