Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu:

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi'nin bu yol sonunda hizmete sunulacağını bildirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi'nin bu yol sonunda hizmete sunulacağını bildirdi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tahmazoğlu Türkiye'de sadece hanımlar için yapılan "ilk proje" olduğunu belirttiği merkezi gezdi. Projeyi çok önemsediklerini ifade eden Tahmazoğlu, merkezin hanımların her türlü ihtiyacı karşılayacak donanımda olacağını belirtti.

Merkez içinde yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, kabul salonları, meslek edindirme kursları, konferans salonları, çok amaçlı salonlar, kafeterya, güzellik merkezleri bulunacağını dile getiren Tahmazoğlu, merkeze ilişkin şu bilgileri verdi:

Reklam
Reklam

"7 bin 900 metrekare inşaatı olanı olan projemiz hızla tamamlanıyor. İnşallah merkezi bu yıl sonuna kadar tamamlayıp Gaziantepli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Kadınlar tabii ki hayatta bütün çilemizi, yükümüzü çekiyorlar. Evde kendi alanları içerisinde hapis olmuş durumdalar. Burası hanımlar için bir kaynaşma, tanışma, stres atma ve rahatlama mekanı olacak ve bunun tüm topluma faydası var. Evdeki hanım rahat olursa beyler ve çocuklarda rahat olur. Mutlu aile, huzurlu toplum sonucuna inşallah ulaşmış oluruz."

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: