Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu:

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Fidanlık Mahallesi'nde komple asfalt kaplama yapacaklarını belirtti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Fidanlık Mahallesi'nde komple asfalt kaplama yapacaklarını belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu Fidanlık Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi ve semt sakinleriyle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Mahallede altyapı kuruluşlarının çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu bildiren Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Diğer mahallelerde karşılaştığımız, altyapı kuruluşlarının asfalt çalışmamız bittikten sonra asfaltları tekrar kırması sıkıntısını ortadan kaldırmak adına kuruluşlara buradaki çalışmalarını bitirmeleri için süre verdik. Bizim ekiplerimiz de bu zamanı değerlendirmek için kaldırım çalışması yapıyor. Altyapı kuruluşlarımızın çalışmalarını tamamlamasının ardından biz çalışmaya başlayacağız. Fidanlık Mahallesi'nde komple asfalt kaplama yapacağız. İnşallah bu yapılan asfalt da bundan sonra kırılmaz."

Reklam
Reklam

Fidanlık Mahalle Muhtarı İbrahim Bilici ise mahalleye yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Muhabir: Gaziantep

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: