Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu:

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Özdemirbey Caddesi'nin bir hafta içerisinde 6 şeritli olarak hizmete sunulacağını bildirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Özdemirbey Caddesi'nin bir hafta içerisinde 6 şeritli olarak hizmete sunulacağını bildirdi. Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yol genişletme alanında incelemelerde bulunduğunu belirtti. Kentin 40 yıllık hayalini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti: "Yol üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarının ardından yıkımlarını gerçekleştirdik. Yolumuzun yapıldıktan sonra tekrar kazılmaması adına biz bütün alt yapı kuruluşlarıyla görüşmeler yaptık onların burada yapacakları alt yapıyla ilgili yatırımlar var ise tamamlamalarını istedik. Tedaş, Gaski, Gazdaş ve Telekom gibi kuruluşlarımız yaklaşık 2-3 aydan beri alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şu anda yolumuzda yapılan reklaj çalışması ardından hafta sonu itibariyle asfaltlama çalışması yapacağız. İnşallah bir hafta içinde çalışmalarımızı tamamlayarak, Özdemirbey Caddemizi 6 şeritli yol olarak halkımızın hizmetine sunacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: