Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu,belediye Personeliyle Bayramlaştı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye meclis üyeleri ve personelle bayramlaştı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye meclis üyeleri ve personelle bayramlaştı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve personelle tek tek bayramlaşan Tahmazoğlu, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Herkese aileleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini dileyen Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Sizlerle birlikte 3,5 yıldır ilçemizde güzel çalışmalara imza attık. Bu güzel hizmetler beraber çalışmamızın ortak eseridir. Çalışmalarınızdan dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayram gününde vatandaşlarımızla ve kurumlara yapacağımız ziyaretlerle bayramlaşma programımızı sürdüreceğiz. Tüm Gazianteplilerin ve hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Bayramın, Gaziantep'imize, Ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: