Şahinbey Belediye Futbol Siverek Belediye Sporu 4-0 Mağlup Etti

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde...

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde ağırladığı Şanlıurfa Siverek Belediye Spor”u 4-0’lık skorla mağlup etti. Şahinbey bu galibiyetle birlikte ligdeki puanını 35’e çıkardı.

Gazikent Semt Sahası’nda oynanan maçı Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları, Daire müdürleri, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve az sayıda taraftarlar izledi. Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Şanlıurfa Siverek Belediye Spor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta ilk yarıyı 0-0 bitti. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Ümit Alkan (2) Tarık Kuzudişli ve Eyüp Çulha’ın golleri ile Şanlıurfa Siverek Belediye spor’u 4-0 yendi maçta başka gol olmayınca sahadan 4-0 ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: