Şahinbey Belediye Sporlu Karateci Türkiye 2’ncisi Oldu

İzmir’de 1-3 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan ve 56 ilden bin 700’ün üzerinde sporcunun katıldığı...

İzmir’de 1-3 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan ve 56 ilden bin 700’ün üzerinde sporcunun katıldığı Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasına katılan Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularından Elif Akyüz Türkiye ikincisi olarak Milli Takıma girmiş ve Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Yıldızlar Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Sporcularının birçok dalda başarıdan başarıya koştuğunu ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, “Sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Kulübümüz sadece takım sporları değil, bireysel spor dallarında da büyük başarılara imza atıyor. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: