Şahinbey Belediye Sporlu Tekvandocu, Türkiye Birincisi Oldu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Tüm spor dallarında olduğu...

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Tüm spor dallarında olduğu gibi yine tekvando kategorisinde de şampiyonluğu elden bırakmıyor.

27-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Denizli’de yapılan Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası’na katılan ve 48 kiloda gençlerde Türkiye birincisi olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Murat Çıngı, Gaziantep’e madalya ile dönerek göğsümüzü kabarttı. Zorlu şampiyonada iyi konsantre olarak İstanbul, İzmir ve Trabzon’dan katılan rakiplerini bir bir yenmeyi başaran Murat Çıngı, şampiyon olmanın yanı sıra milli takıma da göz kırptı.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, elde edilen bu şampiyonluğun şehrimiz adına gurur verici olduğunu söyledi. Hedeflerinin bütün spor branşlarında aynı başarıyı yakalamak olduğunu belirten Demirbaş, “Sporcumuzun başarılarını daha da yükseğe çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, tekvando sporu için alt yapıdan yetişen çocuklarımız ileride Gaziantep'imizi şampiyonalarda ve olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecektir. Bizlere desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz