Şahinbey Belediye Voleybol Takımı Ligdeki 2. Liğini Korudu

Türkiye Erkekler 2. Voleybol liginde mücadele Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı ligdeki...

Türkiye Erkekler 2. Voleybol liginde mücadele Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı ligdeki ikinciliğini korudu.

Deplasmanda hafta sonu Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonunda oynanan maçta birinci seti Şahinbey Belediye Voleybol Takımı karşısında Belediye Plevne 25-21 alırken, çekişmeli geçen ikinci seti de 25-21 Belediye Plevne alarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sete iyi başlayan Şahinbey 20-25 seti alarak, durumu 1-2 yaptı. Dördüncü seti ise 19-25 alan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü durumu 2-2 yaptı. Beşinci ve son seti Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü iyi bir oyun sergilemesine rağmen 15-13 Tokat Plevne Belediye spora kaptırdı.

Reklam
Reklam

Bu sonuçla deplasmanda 1 puan alarak ligdeki puanını 41 çıkartan Şahinbey, lig sıralamasındaki 2’nciliğini korudu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: