Şahinbey Belediye Voleybol Takımı Rakibini 3-1 Yendi

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde oynayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol...

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde oynayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, TVF Lisesi Sporu 3-1 yendi.

Şahinbey spor Salonunda oynanan maçı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire müdürleri, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar izledi.

Müsabakaya hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik spor ilk seti 25-19 aldı, İkinci Seti TVF Spor Lisesi üstünlüğü ile geçen seti 18-25 alarak durumu 1-1 yaptı. Bu setten sonra toparlanan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor voleybol takımı üçüncü sette TVF spor lisesi ile 18.ci sayıya kadar başa baş oynadıktan sonra üstünlüğünü kabul ettirerek, Seti 25-18 alarak durumu 2-1 yaptı. Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol takımı dördüncü sette de oyuna iyi başlayan TVF spor lisesi karşısında Gürkan ve erdemin oyuna katkılarıyla 25-20 alarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Reklam
Reklam

Maç sonrası sahaya inerek hakemleri, rakip takım sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TVF Spor Lisesi sporcularına Avrupa kupası elemeleri için başarılar diledi. Başkan Tahmazoğlu daha sonra Şahinbey Belediye gençlik spor sporcularını ve teknik kadroyu kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Başkan Tahmazoğlu, sporseverlere çağrıda bulunarak, “Seyirci sayımız günden güne artıyor. Şahinbey Belediye Voleybol takımımız ikinci ligde mücadele etmektedir. Gelin hep birlikte bu güzel maçlarda takımımızı birlikte destekleyelim” dedi.

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Tüm oyuncuları ve teknik ekibi kutladığını söyleyerek haklı bir galibiyet aldık. Bundan sonra sırada kayseri Melikgazi Belediye spor var, çıkışımız sürecektir. Bizleri yalnız bırakmayarak her maçımızda yanımızda bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: