Şahinbey Belediyesi 4 Yılda 2 Milyon 980 Bin Metrekare Asfalt Çalışması Yaptı

Son 4 yılda 2 milyon 9 yüz 80 bin metrekare asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi,...

Son 4 yılda 2 milyon 9 yüz 80 bin metrekare asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Asfalt sezonuna girmesiyle birlikte kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşulları ve tadilatlar nedeniyle bozulan yolları ve açılan yeni yolları asfalt yapmaya devam eden Şahinbey Belediyesi asfalt ekipleri, Beyazlar Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu asfalt çalışmalarından mahalle sakinlerinin büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Beyazlar Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan Tekin, bu zamana kadar yapılan çalışmaları takdirle takip ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediyesi’nin şimdiye kadar yapmış olduğu asfalt çalışmalarının daha önceki hükümetler döneminde yapılmadığını belirten Muhtar Tekin, “Ben burada 10 yıllık muhtarım. Bu ülkeye şimdilerde yapılan asfalt çalışmaları gerçekten farklı oldu. Bu bir ekip işi. Biz de elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızda yapılan çalışmaları yakından takip ederek, duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na bu değerli çalışmalarından dolayı Beyazlar Mahallesi olarak teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: