Şahinbey Belediyesi 4 Yılda 3 Milyon 362 Bin Metrekare Asfalt Çalışması Yaptı

İlçe genelinde asfalt kaplama, kilittaşı ve kaldırım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şahinbey Belediyesi, son...

İlçe genelinde asfalt kaplama, kilittaşı ve kaldırım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şahinbey Belediyesi, son 4 yılda 3 milyon 362 bin metrekare asfalt çalışması yaparken, 1 milyon 839 bin 920 metrekare kilittaşı çalışması yaptı.

Ocaklar Mahallesi’nde asfalt çalışması ile Kahvelipınar Mahallesi’nde asfaltta hazırlık ve kaldırım çalışmasını birlikte yürüten Şahinbey Belediyesi her iki mahalledeki çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, halkın hizmetine sunacak.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kahveli Pınar Mahalle Muhtarı Hayri Bekler, mahallelerinde sadece asfalt çalışması yapılmadığını, bununla birlikte birçok güzel hizmetin daha yapıldığını belirterek, “Şahinbey Belediyesi’nden her türlü sıkıntımıza anında çözüm buluyoruz. Şuanda 44 numaralı caddemizde çalışma yapılıyor. Mahallemize daha önce çok amaçlı salon ve taziye evi yapıldı. Burada taziyeler kabul ediliyor diğer taraftan 150-200 öğrencimiz Kuran eğitimi alıyor. 57, 42 ve 45 numaralı sokak üzerindeki parkımızın yapımı için her türlü hazırlıklar tamam önümüzdeki günlerde bu parkımızda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Her zaman halkımızın yanında olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz