Şahinbey Belediyesi 57 parka şehitlerin ismini veriyor

Şahinbey Belediyesi kararı ile 2011 yılında ilçe genelinde yapımı tamamlanan 100 yeni parktan 57 tanesine...

Şahinbey Belediyesi kararı ile 2011 yılında ilçe genelinde yapımı tamamlanan 100 yeni parktan 57 tanesine Gaziantep doğumlu şehitlerin isimlerinin verilmesi kararını aldı. Şehit isimleri bundan sonraki meclis toplantısına kararlaştırılacak.
Şahinbey Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumunu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Meclis salonunda yaptı. Meclis gündemine alınan 13 maddenin 10’u oy birliği ile kabul edilirken, iki madde gündemde çekildi ve bir madde için görüşmelerin devam ettiğinden ek süre verildi.
Gündeme alınan maddelerin oy birliği ile kabul edilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Meclis gündemine aldığımız tüm maddelerimiz muhalefet parti meclis üyelerimizin de oy birliği ile kabul edildi. Buda doğru işbirliği ile doğru yolda gittiğimizi gösteriyor. Meclis üyelerimizin tamamına teşekkür ediyorum." dedi.
Karataş İMKB İlköğretim Okulu yanına sadece çocuklara özgü yapılacak olan park hakkında bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, "Bu parkımızı ayrıcalıklı bir park olarak yapıyoruz. Bu parkımıza Türkiye’de bulunan tüm oyun gruplarından örnekler olacak. 10 bin metre alan üzerine yapılan parkımızda aynı anda 3 ile 5 bin çocuğumuz oynayabilecek." diye konuştu.
Haftasonu yoğun bir şekilde yağan yağmurlar sonrasında birçok bölgede sel baskınları ile tahribatların olduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Ekiplerimiz ilçe genelinde tespit çalışmaları yaparak çalışmalara başladı. Aksaklıklar kısa sürede tamamlanacak." değerlendirmesini yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz