Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları Hızla Tamamlanıyor

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı’nda yapılmakta olan 379 daire ve 24 iş...

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı’nda yapılmakta olan 379 daire ve 24 iş yeri inşaatının yapımı tam gaz devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Nuripazarbaşı’nda yapımı devam eden daire ve işyeri inşaatlarının 2013 Kasım ayı içerisinde tamamlanacağını ifade ederek; “Burada 2+1 ve 3+1 dairelerimiz ve 24 tane de irili ufaklı iş yerlerimiz var. Burayı Kasım ayı içerisinde inşallah tamamlamış olacağız. Altında sosyal tesislerimiz, taziye evlerimiz, mescidimiz, spor alanlarımız, açık ve kapalı otoparklarımız olacak. Çocuklar için de oyun alanları ve basketbol sahası olacak. Eskiden bu alanda gece konduların bulunduğunu kentsel dönüşümle birlikte bu bölgenin rahat bir nefes alacağını kaydeden Başkan Tahmazoğlu; “ Eskiden burası gece kondularla, pirketlerden yığma, depreme dayanıksız konutlarla doluydu. Kentsel dönüşüm ile bu bölge aralarında geniş oturma alanları olan insanların rahat bir şekilde nefes aldığı, depreme dayanıklı modern konutların yer aldığı bir yer haline bürünecek. Gerçek kentsel dönüşüm bu bölgede yaşanıyor. Özdemirbey Caddesi’nide 6 şeritli yola çıkarıyoruz. Böylelikle Çamlık da binaların arasında kalan yol Türkmenler Caddesi’ne bağlanacak. Yani Özdemirbey’le Türkmenler’i 6 şeritli yolla birbirine bağlayacağız. Hem trafik problemini çözmüş oluyoruz hem de insanların konut, iş yeri talebini ve sosyal donatı alanlarını birlikte çözmüş oluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Projemiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Konutlarımız inşallah 2 aydan sonra etap etap bitmiş olacak tamamını da Kasım ayında tamamlamış olacağız. Bu arada vatandaşlarımız bizden buradan nasıl ev sahibi olacaklarını soruyorlar. Tahmin ediyorum 2 ay içerisinde biz burada etap etap satmaya başlayacağız. Bir kısmını da yine bu bölgede kentsel dönüşümle ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza vereceğiz. Böylelikle burayı da yaşam alanı olarak vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: