Şahinbey Belediyesi 'Evlilik Okulu' her yerde

Şahinbey Belediyesi tarafında uygulamaya konulan ‘Evlilik Okulu Projesi’ kapsamında, evleneceklere ve evli çiftlere verilen eğitim...

Şahinbey Belediyesi tarafında uygulamaya konulan ‘Evlilik Okulu Projesi’ kapsamında, evleneceklere ve evli çiftlere verilen eğitim seminerleri devam ediyor.
'Evlilik Okulu Projesi' kapsamında birçok kurumda eğitim seminerleri düzenleyen Şahinbey Belediyesi, Mütercim Asım İlköğretim Okulu öğrenci velilerine yönelik eğitim semineri düzenledi. Çıksorut Mahallesi'nde bulunan Mütercim Asım İlköğretim Okulu seminer salonunda düzenlenen ve yaklaşık 100 velinin katıldığı seminerde, Psikolojik Danışman Sabri Özdemir, aile içi şiddet konulu eğitim verdi.
Evlilikte eşlerin birbirine yardımcı olması gerektiğini ifade eden Psikolojik Danışman Sabri Özdemir, bunu uygulamalı olarak göstermek için seminere katılan aileleri yerlerinden kaldırarak, kol kola girmelerini istedi. Özdemir, ayağa kalkarak çift oluşturanlardan, birinin gözünü kapatmasını ve diğerinin, onun koluna girerek, gitmesi gereken yere götürmesini söyledi. Çiftlerden gözü açık olan, diğerini, verdiği destekle yerine getirerek oturmasını sağladı. Özdemir, sonuç olarak, çiftlerin evlilik boyunca iyi günde, kötü günde her zaman birbirine destek olarak, huzurlu ve başarılı bir evlilik sürdüreceğini söyledi.
Şahinbey Belediyesi evlilik okulu eğitim seminerine katılan Mütercim Asım İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Deniz Taş, böyle bir projenin hayata geçirilmesi ve kendi okullarında eğitim semineri düzenlenmesinden dolayı teşekkür etti. Taş, kırsal alanda bulunan okul velilerine yönelik düzenlenen eğitim seminerlerinin çok önemli olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz