Şahinbey Belediyesi, Ilçeler Bazında En Büyük Bütçesini Yaptı

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi 637 milyon 350 bin TL bütçesiyle büyükşehir ilçe belediyeleri bazında en büyük...

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi 637 milyon 350 bin TL bütçesiyle büyükşehir ilçe belediyeleri bazında en büyük bütçeyi yapan belediye oldu.

Göreve geldiklerinde 92 milyon TL olan bütçeyi yaklaşık 7 kat artırdıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 450 milyon 250 bin TL olan 2013 yılı bütçesine 187 milyon 100 bin TL ek bütçe yaparak, 637 milyon 350 bin TL'ye çıkardıklarını söyledi. Nisan ayı olağan meclis toplantısında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, bütçelerini 7 kat artırdıklarını ifade etti. 637 milyon 350 bin TL ile Türkiye’nin en büyük bütçesini yapan belediye olduklarını belirten Tahmazoğlu, “Bu bütçemizin her yıl dörtte üçünü yatırıma dönüştürüyoruz. Bu noktada kentsel dönüşüm, konut yapımı, yeşil alan çalışması, sosyal ve kültürel etkinlikler ve şehrimizin güzelleştirilmesi adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu yıl ise her yıl katlayarak artırdığımız bütçemizi taçlandırdık.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: