Şahinbey Belediyesi, İstiklal Semt Pazarının İnşaasına Başladı

Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde yapımına başladığı 6 adet uzay çatılı semt pazaryerinden biri olan ve...

Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde yapımına başladığı 6 adet uzay çatılı semt pazaryerinden biri olan ve 3 bin metrekare alanın kamulaştırmasını yaparak inşaatına başladığı İstiklal semt pazarını 7 ayda tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacak.

2 bin 535 metrekare kapalı alana sahip olan İstiklal semt pazarı yanı sıra bölgede ayrıca otopark, muhtarlık bürosu ve sosyal tesis alanı içinde spor salonu ve meslek edindirme kursları olacak.

İstiklal Mahallesi'nin Gaziantep’in en büyük mahallelerinden biri olduğunu ifade eden Mahalle Muhtarı Ökkeş Yılmaz, “Son üç yıldan bu yana mahallemizde hizmet almaya başladık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, mahallemizi ziyaret ettiğinde kendisine bir pazaryeri yapılması noktasında ricada bulunduk. Sağolsun Başkanımız bizleri kırmayarak, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak adına yer olmamasına rağmen bu yerin kamulaştırmasını yaparak, pazaryeri çalışmasını başlattı. Biz mahalle halkı olarak tüm hizmetlerden memnunuz. Yapılacak olan Pazar alanımız İstiklal, 75. Yıl, Onur, Mimar Sinan ve Yeşilevler Mahallelerine hizmet edecek bir noktada yapılmaktadır. Başkanımıza ve ekibine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: