Şahinbey Belediyesi Karate Bayan Takımı 3’ncü Oldu

23 Nisan Dünya Çocuklar Karate Turnuvasında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Karate takımı...

23 Nisan Dünya Çocuklar Karate Turnuvasında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Karate takımı üçüncü oldu.

26-28 Nisan 2013 tarihleri arasında bin 500’e yakın sporcunun katıldığı Dördüncü 23 Nisan Dünya Çocuklar Karate Turnuvasında, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Karate Takımı, 1999-2000 doğumlu bayanlar KATA dalından 3’ncü oldu.

İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda yapılan turnuvada Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Karatecileri İlayda Polat, Betül Siviş, Elif Akyüz ve Songül Omalar kendi kategorilerinde üçüncü oldu. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ferdi klasmanda yarışan İlayda Polat, Elif Akyüz ve Fatma Akyüz kategorilerinde üçüncü olarak bronz madalya aldı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, sporcuları tebrik ederek, sadece takım sporlarında değil bireysel spor dallarında da başarılarının devam ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: