Şahinbey Belediyesi Kavaklık Mahallesinde Asfaltlama Yaptı

Son 4 yılda 2 milyon 980 bin metrekare asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına...

Son 4 yılda 2 milyon 980 bin metrekare asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

İlçe genelinde büyük bir titizlikle çalışmalar sürerken yeraltı şebeke çalışmaları nedeniyle bozulan yollar ve olumsuz hava koşullarının yarattığı çatlaklar ve çukurlar onarılmaya devam ediliyor. Kavaklık Mahallesi Misli Aziz Sokak’ta asfalt çalışmaları vatandaşın yüzünü güldürürken mahalle sakinlerinin bu durumdan oldukça memnun olması dikkatlerden kaçmadı. Kavaklık Mahalle Muhtarı Müjdat Özen mahallede yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirtirken "Asfalta ihtiyacı olan birçok yer vardı. Yer altı şebeke çalışmaları nedeniyle sokaklar param parça bir hale gelmişti. Sokaklar toz duman içerisindeydi. Yapılan bu asfaltlarla birlikte vatandaş daha temiz ve nefes alabileceği sokağına huzurla girebileceği bir duruma geldi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine yaptığı bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediyesi’nin sokaklarında yapmış olduğu asfalt çalışmasından dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürü bir borç bildiklerini ifade eden İhsan Kulakoğlu, “ Daha önceki dönemlerde sokaklarda yapılması gereken bir yer olduğunda aylarca bazen yıllarca bekliyorduk. Ama şimdi her şey çok değişti. Mahalle ve sokakta oluşan herhangi bir sorunda Şahinbey Belediyesi anında müdahale ediyor. Sokağımız tozdan çamurdan geçilemez bir haldeydi. Şimdi yapılan asfalt çalışmasıyla daha temiz ve berrak bir duruma büründü. Şahinbey Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: