Şahinbey Belediyesi, konut alanı için yıkımlara devam ediyor

Şahinbey Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve yeni modern konutlar yapmak için yıkımlarına devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve yeni modern konutlar yapmak için yıkımlarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinin gelişmesi için bir taraftan çalışmalar yürütülürken diğer taraftan çarpık yapılaşmayla mücadele etmek için yeni projeler yapıldığını belirtti.

Güzelvadi Mahallesi'nin çarpık yapılaşmanın boyunduruğu altında kaldığını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Burasının da çarpık yapılaşmadan kurtulması ve modern konutlar yapılması için çalışmalara başladık. İlk etapta 24 evin kamulaştırmasını yaparak yıkımlarını gerçekleştirdik. Yeni alanlar kamulaştırarak yıkımlara devam ediyoruz. Burada şimdi 10 bin metrekare bir alan oluşturduk. İlk etapta 300 adet konutun çalışmasına başlayacağız. Böylelikle bu bölgede oturan vatandaşlarımız modern konutlarda ve yeşil alanları, sosyal alanları ve okul alanları olan bir yerde yaşamış olacak."

Reklam
Reklam

Güzelvadi Mahalle muhtarı Ahmet Şahin de yıkımların hiçbir taşkınlığa sebebiyet vermeden yapıldığını belirterek, mahallelerine verdiği hizmet ve katkılardan dolayı Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: