Şahinbey Belediyesi, Nüfusu 500 Binin Üzeri Olan Belediye Başkanlarını Ağırladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, karşılıklı işbirliği içinde bilgi, proje ve tecrübelerin paylaşılması adına nüfusu...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, karşılıklı işbirliği içinde bilgi, proje ve tecrübelerin paylaşılması adına nüfusu 500 binin üzerinde olan belediye başkanlarını ağırladı.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm alanları, Yeşilvadi Projesi Gümrük Hanı, sokak sağlıklaştırma çalışmaları, Gençlik Merkezi ve sosyal tesisler, 300 evler, mavikent konutları, Şahinbey Sanayi sitesi ve Akkent Spor köyünde yerinde inceleme yaparak, Karataş Kültür Merkezi ve Şahinbey Parkı’nı gezdiler.

Reklam
Reklam

“BAŞKAN TAHMAZOĞLU, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE 50 YILLIK ÇARPIK YAPILAŞMAYI ORTADAN KALDIRIYOR”

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmasından çok etkilendiğini ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, geçmiş 50 yıllık çarpık yapılaşmanın modern yaşam alanlarına dönüştürülmesi noktasında önemli bir çalışma yapmaktadır. Bu örnek çalışmasında başarılar diliyorum” dedi.

“ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÖRNEK ALDIĞIMIZ BİR BELEDİYE”

Nüfusu 500 bini geçen belediye başkanları ile rutin aralıklarla bir araya geldiklerini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bu toplantılarımızda karşılıklı proje bazında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şahinbey Belediyemizin örnek kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarını, kültür merkezlerini gezdik. Şahinbey Belediyesi örnek aldığımız bir belediye başkanımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“ŞAHİNBEY BELEDİYEMİZ ÇALIŞMALARI İLE ÖRNEK BİR BELEDİYE”

Örnek alınacak projelerle karşılaştığını kaydeden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, ise şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Şahinbey Belediyemiz Yeni gelişen belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapmış örnek bir belediyemizdir. Gaziantep’e ilk kez geliyorum. Bu başarılı çalışmaları görünce çok etkilendim. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik diyorum.”

“ŞAHİNBEY’DE YAPILAN ÇALIŞMALARDAN ÇOK ETKİLENDİM”

Yapılan çalışmalardan etkilendiğini söyleyen İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu yaptığı çalışmalarla Şahinbey’in kaderini değiştirdiğini gördüm. Ben bu başarılı çalışmaların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BAŞKAN TAHMAZOĞLU DEVRİM NİTELİĞİNDE ÇALIŞMALAR YAPMIŞTIR”

Şahinbey’de devrim niteliğinde hizmetleri gördüğünü ifade eden İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “Başkanımızla iftihar ediyorum. Özellikle kentsel dönüşüm, sosyal tesisler ve tarihi dokunun gün yüne çıkartılması noktasında yapmış olduğu çalışmalar örnek alınan çalışmalardır” dedi.

“BAŞKAN TAHMAZOĞLU, SOSYAL BELEDİYECİLİK ALANINDA ÇALIŞMALAR YAPIYOR”

Reklam
Reklam

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı çalışmalarla belediyeciliğin sadece yol, kaldırım temizlik ve asfalt yapmaktan ibaret olmadığını ortaya koymuştur. Belediyeler yarışıyor ve güzel olan projeleri paylaşıyor” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz