Şahinbey Belediyesi Ramazan Öncesi 2 Bin Aileye Et Yardımı Yapıyor

İhtiyaç sahibi ailelerin sofralarına et girmesi için düzenli olarak iki ayda bir farklı ailelere et...

İhtiyaç sahibi ailelerin sofralarına et girmesi için düzenli olarak iki ayda bir farklı ailelere et yardımı yaptıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayı öncesi de 73 mahallede 2 bin aileye 8 ton et yardımı yaptıklarını söyledi.

Şahinbey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde yapılan et yardım programına katılan Başkan Tahmazoğlu, “Ailelerimizin evlerine düzenli olarak et girmesi için iki ayda bir farklı ailelere et yardımı yapıyoruz. Ramazan ayı öncesi 73 mahallemizde 2 bin ailemize 4’er kiloluk olmak üzere toplam 8 ton et yardımı yapıyoruz. Amacımız evine et alamayan vatandaşlarımızın sofrasına et koymaktır. Bu yardımlarımız periyodik olarak devam ederken, Şahinbey Belediyesi olarak sosyal yardımlar çerçevesinde şuan Sosyal Marketimiz aracılığıyla ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca Ramazan ayı içinde 15 bin gıda paketi yardımımız olacaktır Bize müracaat eden ihtiyacı olan herkese bu yardımları gerçekleştiriyoruz. Ben şimdiden tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: