Şahinbey Belediyesi Şahmek Kursları Dolup Taşıyor

Şahinbey Belediyesi ŞAHMEK bünyesinde sosyal, kültürel, spor ve eğitim alanlarında hizmet veren gençlik merkezi ve...

Şahinbey Belediyesi ŞAHMEK bünyesinde sosyal, kültürel, spor ve eğitim alanlarında hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde 27 ayrı branşta 21 bin 443 kursiyer aynı anda çeşitli kurs ve eğitimlerden faydalanıyor.

Şahinbey Belediyesi ŞAHMEK bünyesinde hizmet veren Şehitler Sosyal tesisinde çeşitli kurslarda eğitim alan kursiyerler meslek sahibi olurken el emeği göz nuru ürünleri satarak aile bütçelerine katkı sağlıyor. ŞAHMEK bünyesinde hizmet veren 48 tesisten biri olan Şehitler Sosyal Tesisine kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor. Mefruşat, Kuaförlük, Okuma Yazma, Gitar, Osmanlıca, Arapça, İngilizce, Bilgisayar, Anasınıfı, Matematik, Anne Çocuk Eğitimi ve Step kurslarında 618 kursiyer faydalanıyor.

Reklam
Reklam

El sanatlarını geliştirmek ve aile bütçesine katkı sağlamak adına Mefruşat kursuna katıldığını ifade eden Songül Dönmez, “Şehitler Sosyal tesisinde hem boş vakitlerimizi değerlendiriyoruz hem de yeni arkadaşlıklar ediniyoruz. Mefruşat kursunda çok güzel işler yapıyoruz. Yaptığımız el işlerimizi Gümrük hanından satarak aile bütçemize katkı sağlıyoruz. Bu imkanı bizlere sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gitar kursuna katılan Gökhan Güven ve Sema Nur ise, “Okuldan sonra kalan zamanda evde oturuyorduk, sokakta oynuyorduk ve parkta geziyorduk. Ama şimdi Şahinbey Belediyesi sosyal tesisine gelerek gitar kursuna katıldık. Burada ilk defa gitar çalmasını öğrendik. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımıza ve yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz