Şahinbey Belediyesi Şahmek’te Mevlid Programı Düzenlendi

Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) bünyesinde eğitim veren 12 sosyal tesiste,...

Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) bünyesinde eğitim veren 12 sosyal tesiste, kursiyerler tarafından Mevlid programı düzenlendi.

Kursiyerler tarafından düzenlenen programlar; Yaşar Torun, Şıhcan ve Mimar Sinan Gençlik Merkezi, Mehmet Akif, Dumlupınar, Barak, Cumhuriyet, Aydınbaba, Ezogelin, Türktepe, Güneş ve Beydilli Hatice Belgin sosyal tesislerinde yapıldı. Yaşar Torun Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen programa; Bosna Hersek'in Gorajde Belediye Başkanı Muhammet Ramoiç, Ankara’nın Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Albayrak, Gorajde Müftüsü Hamet Esendiç ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı. Peygamber Efendimizin (s.a.v.) doğumu, hayatı ve hadisleri hakkında bilgiler verilen programda, öğrenciler tarafından şiir ve ilahiler de okundu. Gamze Babacan isimli kursiyerin okuduğu “Kırk yaşındasın” ve Beyza Nur Özdemir isimli kursiyerin okuduğu “Güllerin efendisi” adlı şiirler, dinleyenlerden yoğun alkış aldı. Mevlid programı, Gorajde Belediye Başkanı Muhammet Ramoiç, Ankara’nın Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun katılımcılara gül dağıtmasıyla son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: