Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Devam Ediyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin yaz...

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve sporla tanıştırılması için açılan yaz spor okullarının kayıtları devam ediyor.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen yaz spor okullarında profesyonel antrenörler eşliğinde geleceğin yıldızları aranıyor. Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, karate, halk oyunları ve tekvando olmak üzere yedi ayrı branşta faaliyet gösterecek olan Yaz Spor Okulları 17 Haziran 2013 pazartesi günü başlayacak olup, kayıtlar devam etmektedir.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Spor Okulu kayıtları, Binevler Mahallesi’nde bulunan Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü arkasında Şahinbey Stadı içinde bulunan kulüp binasında ve Karataş Mahallesi’ndeki Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor.

Yaz Spor Okulu kayıtları ile ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz okulları için başvuru yapacak öğrencilerde bütün branşlar da 1996 ile 2005 doğumlu olma şartı aranacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz